MODELLAGENT

DONNA IOANNA

Donna Ioanna er en av de mest anerkjente modellagentene i Norge med over 25 års erfaring i motebransjen. Hun har en imponerende bakgrunn som inkluderer å blant annet ha jobbet som motefotograf i både Milano og New York, så det er ingen tvil om at hun har eksepsjonell forståelse for moteindustrien og hva som kreves for å lykkes som modell.

Gjennom sin karriere har Donna oppdaget og utviklet en rekke supermodeller som Frida Aasen, Siri Tollerød, Merethe Hopland og mange flere. I tillegg har hun fått frem og jobbet med flere modeller fra andre land, bl.a. Frankrike og Italia. Hun har en unik evne til å se potensialet i nye ansikter og hjelpe dem med å utvikle seg til å bli suksessfulle modeller.

Som modellagent har Donna et lidenskapelig engasjement for å hjelpe unge modeller med å nå sitt fulle potensiale. Hun gir dem støtte, veiledning og inspirasjon til å utvikle seg som modeller og hjelper dem med å navigere gjennom de utfordringene som kommer med en karriere i motebransjen.

Donna har et bredt nettverk av internasjonale kontakter og samarbeidspartnere i motebransjen, noe som gir henne og hennes modeller en unik fordel når det gjelder å sikre spennende jobber og prosjekter.

Hvis du er interessert i å starte en karriere som modell eller ønsker å ta karrieren din til neste nivå, vil du ikke finne noen bedre enn Donna Ioanna. Hennes erfaring og kompetanse vil hjelpe deg med å realisere dine drømmer og oppnå suksess i en av de mest konkurransedyktige bransjene i verden!