SCANDINAVIAN SUPERMODEL COMPETITION 2022

 

Scandinavian Supermodel Competition, er en stor modell-konkurranse der jenter fra hele landet vil kunne delta fra sine hjembyer og vinne en eksklusiv internasjonal modellkontrakt, foto shoots med top motefotografer, og 100 000kr i premier!

Julia Rudby, Maria Zachariassen og Siri Lehland er tidligere deltagere i Scandinavian Supermodel competition!

I tillegg til online påmelding, holder vi  prekvalifiseringer på kjøpesentre i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. I tillegg til FASHION FESTIVAL i Kristiansand! se info.

 

Fra hvert kjøpesenter vi besøker, utpeker vi en eller to semifinalister, til vi sitter igjen med 16 finale-deltagere, til selve finalen 1 OKTOBER, PÅ SOMMERO HOTELLET, I OSLO.

De 16 finalistene får to dager med fotoshoots, av internasjonale motefotografer, og catwalk opplæring av top modeller!

Under finalen vil man få møte agenter, bli sminket, stylet og et innblikk i livet som en modell.

Supermodeller, som Donna har oppdaget, inkludert Frida Aasen, Siri Tollerød og Merethe Hopland har alle sittet i juryen. Tidligere finalister i SSC, Siri Lehland, Maria Zachariassen, internasjonale top motefotografer og agenter fra Paris, Milano og New York.

PREKVALIFISERING TIL SSC22 ER I GANG! HVORDAN KAN DU DELTA?

MELD DEG PÅ ONLINE!

 

Meld deg på her, ved å sende inn 8 bilder av deg selv! ps, alle under 18 år må ha tillatelse fra foresatte.

4 ANSIKTSBILDER UTEN SMINKE, tatt ca 1 meter fra, i klart fint lys, uten for mye sol. ( et alvorlig bilde, et smilebilde og et bilde fra hver side)

4 HELFIGURBILDER, aller helst i bikini, for å kunne se hele figuren, hvis ikke, bruk tights og trang top. Ta bilder 3 meter fra, i klart lys fra alle 4 sider.

påmeldingsgebyr på kr 250,- må betales via vipps- 95 83 61 82. og kvittering med bilder sendes på mail

donna@donnaioanna.com / robert@donnaioanna.com

PERSONLIG OPPMØTE PÅ FØLGENDE STEDER:

SANDNES– KVADRAT KJØPESENTER 12. MAI KL 18 VED HOVEDINNGANG C.

Møt opp, registrer deg, bli fotografert, aller helst uten sminke. vi tar ca 8 bilder av hver deltager. Påmeldingsgebyr 250,- Vi deler ut goodiebags til de 50 første, til en verdi av 500kr!

Vi informerer samme dag, om du går videre til finalen!

 

BERGEN– XHIBITION SENTER 16 JUNI, INFO KOMMER!

 

TRONDHEIM– INFO KOMMER!

OSLO–  INFO KOMMER

KRISTIANSAND 29 JUNI- 02 JULI

 

Vi holder for første gang FASHION FESTIVAL, i den lekre hagen til Donna, der hun holder åpen FASHION CAFE for de over 18 år. Der blir der servering av mat, drikke, DJ, dansing, og fashion shows. Man kan bestille bord her på nettsiden under FASHION FESTIVAL i menyen.

Det er også påmelding i Markens gate 19, hver dag (29 juni- 02 juli) fra kl 11-17 for de under 18 år! Der deler vi ut goodiebags, tar bilder, og du kan registrere deg!

Tidligere deltagere av SSC

 

Frida Halvorsen er vinneren av SSC2021!! I april, 2022 dro hun til Milano sammen med Donna og signerte kontrakt med Select Milano. Vi er stolte av å representere henne i modellbransjen. Bilder av vakre Frida til venstre.

 

 

Carmen Eriksen er tidligere finalist i SSC2019 og var nettop i Milano med Donna, for å signere kontrakt med Select Milano, og startet sin internasjonale modellkarriere! Bilder av vakre Carmen til høye.

 

 

 

Til venstre ser du nydelige Julia Rudby på catwalken for GUCCI. Hun er tidligere finalist av SSC, og har jobbet masse som modell siden.

 

 

Tidligere SSC deltager Maria Zachariassen er nå i LA og jobber som modell. Til høyre ser du bilder fra Vogue, samt noen av mange spennende jobber hun har gjort.

 

Modell Siri Lehland er tidligere deltager av SSC og er nå blitt et kjent fjes. Hun debuterte under Haute Couture-moteuken i Paris på catwalken for Elie Saab, og har siden gjort flere jobber, også i Norge for blant annet ELLE som du kan se her!