MODELL FOR EN DAG

 

Inneholder:

 

  • MAKE-UP

  • STYLING AV HÅR

  • STYLING AV KLÆR

  • FOTOSHOOTS

  • VEILEDNING AV DONNA IOANNA

  • DE 15 BESTE BILDENE AV DEG

  • MULIGHETEN TIL Å BLI OPPDAGET

 

MAKE-UP

Vi har profesjonelle make-up artister som gir deg en opplevelse av det å bli sminket til shoots! Du går gjennom sminke-stasjonen 2 ganger og får totalt 2 looks.

 

LOOK 1: Naturlig, gir deg en dekkende base, med lett øyesminke.

 

LOOK 2: Glam, hvor du virkelig får prøve ut “high fashion make-up”. Her går vi vanligvis for en smokey eye, tilpasset ditt andre antrekk. Din make-up artist fortsetter på look 1, og gir deg en mer glamorøs look med mye øyesminke, highligt og glossy lepper.

 

STYLING AV HÅR

Her går du også gjennom 2 looks! Din make-up artist/ frisør styler håret ditt i forhold til sminke-look og valg av klær.

 

LOOK 1: Her pleier vi å rette håret, men det ser vi selvfølgeig an per deltager, hva som passer best.

 

LOOK 2: Vanligvis gir vi deg litt volum med krøller/ bølger. Du får prøve deilige produkter fra kjente merker.

 

STYLING AV KLÆR

Hos oss har vi et eget rom med bare klær! Det bugner av klær til enhver, samlet gjennom flere år fra motemetropolene i verden. Vi har klær fra Milano, Paris, New York og mye mer. Her vil du også kunne velge to looks, sammen med Donna og hennes team. 

 

LOOK 1: Vanligvis går vi for en herre-look, med dressjakke og dressbukse. Det står veldig i stil med første sminke- og hår-look.

 

LOOK 2: Her er det gøy å prøve noe annet enn man vanligvis ville gått for. La Donna style deg i lekre kjoler, og prøv noe nytt og spennende!

 

FOTOSHOOTS MED VEILEDNING

Det er i studioet magien skjer! Her er hver deltager one to one med Donna, for det er nemlig hun som tar bildene. Hun har jobbet 25 år i bransjen, og flere år som fotograf i New York, Milano, 

 

Når vi først er så heldig å ha Donna i Norge, er det ekstra gøy at hun er fotografen på modellkursene. Dette er en sjanse til å få gode tips og triks foran kameraet, da du blir veiledet gjennom to fotoshoots for å oppnå de beste bildene!

Tilbakemeldinger

Jeg deltok på modellkurs, og følte at det kom frem en ny og bedre versjon av meg selv etter første fotoshoot! Jeg fikk mye mer selvtillit, og andre fotoshoot gikk mye lettere. Det var så gøy!!

Elvia / kursdeltager

Donna hyper deg veldig opp foran kameraet om du er nervøs. Det er bare god stemning på kurs.

Frida / kursdeltager

I´m thankful for the opportunity and I really loved it!

Chelina / kursdeltager

NYLIG OPPDAGET PÅ MODELLKURS

MULIGHETEN TIL Å BLI OPPDAGET

Det som er unikt med disse kursene er at man får en gylden mulighet til å bli oppdaget, selv om det ikke er noen garanti. Å være modell handler mye om utstråling og personlighet også, ikke bare utseende. en viktig faktor er hvordan man oppfanges på kameraet og hvordan man er å jobbe med. Det er noe Donna og hennes team har mulighet til å se gjennom en hel dag på modellkurs.

Her kan du se kursdeltagere som nylig har blitt signert som modell eller influenser hos oss!

Reserver din plass på vårt neste kurs

757389

FOR Å SIKRE DEG EN PLASS PÅ KURS, SKANN QR KODEN TIL VENSTRE (DEN ÅPNER VIPPS) OG VELG KURS, LEGG I HANDLEKURV OG BETAL. DU VIL DA MOTTA EN VELKOMSTMAIL TIL KURSET.

KRISTIANSAND

20. JULI

24. JULI

OSLO

6. AUGUST

7. AUGUST